Welke restaurants en clubs in Parijs moet ik bezoeken?

Dit weekend ben ik in Parijs met m’n amice Ruud. Natuurlijk heeft hij al een episch restaurantje geboekt (Au pied de Fouet). Maar wat is er awesome voor een feestje op vrijdag en zaterdag? Mensen die zeggen “wat moet ik nou met Twitter?” krijgen hier het antwoord. Ik vroeg namelijk waar ik heen moest en kreeg een BOM aan reacties. Bijvoorbeeld deze supertip van de manager van o.a. Bakermat:

Wat nu zo awesome is, is dat er nog veel meer reacties kwamen.

 

  • @liekev: Le Carmen, voor cocktails in een club

 

 

  • @amalwhyte & ook @liekev vinden Rex Club een aanrader

 

 

  • @markschoones stuurt ons naar The Vip Room. En The Beef Club, voor eten. Daar zit dan weer een cocktailbar onder. Awesome.

 

 

  • Online koning bij HEMA @Nieuwenhuijzen zegt: mannen-eten bij Robert et Louise. En charcuterie bij le Garderobe.

 

 

 

 

  • @SKoese stuurt ons naar La Perla. Voor Margarita’s

 

 

  • @Rrrolf wil ons in de Titty Twister hebben. Ai. Bijzondere tent.

 

 

 

 

Een ander favoriet social medium van me is Foursquare. Daar liet ‘your ambassadrice‘ Sabine de Witte weten dat Marie Celeste, Le Ballroom du Beefclub & Candelaria (cocktails) écht wat voor mij zijn. Holy fuck, wat een tips. En dat voor slechts 3 dagen. Gelukkig reist Ruud met de trein vanuit Zuid Frankrijk naar Parijs, dus die heeft tijd genoeg om de beste tips er uit te pikken. Ik houd jullie via Instagram en Twitter natuurlijk op de hoogte van onze avonturen. Cheers!

 

En deze tips moeten we ook maar opvolgen, aangezien Albert “Koning Cocktail” is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>