Blendle open voor groot publiek

Vandaag mocht ik bij de officiële lancering van Blendle zijn. Blendle verzamelt voor jou de artikelen uit de beste kranten en magazines. En Story.

Er zijn vrij veel functies, maar ik vind deze 2 het mooist:

  • Op twitter praat men altijd over artikelen uit een krant of een magazine waar je geen abonnement op hebt. Nu kun je met 1 klik bij al die artikelen voor een ‘prikkie’.
  • Alerts. Alerts. Alerts. Je kan alerts instellen. Op je eigen naam -als je veel in de media verschijnt- maar ook op je bedrijfsnaam -en die van je concurrent-. Geniale functie.

De eindbazen van Blendle maakten een filmpje in hun eigen grappige Blendle taaltje om een en ander toe te lichten:


.

Op de lancering vanmiddag lichtte Alexander Klöpping het proces toe, in typische Blendle-taal. In de trant van: “Dat twee 26-jarige jongetjes met zo’n kutsite langs komen om te praten met een uitgever.” Genieten. Aanmelden is gratis. Sterker nog: je krijgt €2,50 tegoed om alvast artikelen te kunnen lezen.

Nog een aantal andere awesome functies:

  • Niet goed: geld terug. Als je een artikel niet tof genoeg vond, krijg je gewoon je geld terug. Heerlijk. Je betaalt dus alleen als het artikel echt die 10 tot 60 cent waard is. 
  • Deel de meest awesome artikelen. Net zoals je moeder de Linda. ook aan haar buurvrouw en de overbuurvrouw en de gehele familie van de overbuurvrouw laat lezen, laat jij de meest artikelen lezen aan je vrienden.

Blendle, ik zeg: dat wordt een succes. Even de NL markt veroveren en BAM! opschalen naar de rest van de wereld. De wijze heren die aanwezig waren bij de lancering vonden de prijs voor een artikel nog wat aan de hoge kant, maar ik denk dat dat wel goed zit. Ook ik ben natuurlijk onder mijn vaste username jpschadde te vinden op Blendle: volgen dus ;)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>